Akademik Genel Kurul'dan kareler.
Araştırma Görevlileri Toplantısı'ndan kareler.
Akademik Genel Kurul'dan kareler.
Prof. Dr. Olgun Güven'in Hacettepe Üniversitesi'nde 50. Yıl Töreni'nden kareler.
2021 Profesörlük Belgesi Takdim Töreni
Fen Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Sinem Onaran, Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından verilen Fulbright Akademik Araştırma Bursunu 2022-2023 döneminde almaya hak kazanmıştır.

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki üniversitelerde ve araştırma merkezlerinde alanları ile ilgili araştırma yapmak isteyen akademisyenlere araştırma bursu sağlanmaktadır.

Fen Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Sinem Onaran, Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından verilen Fulbright Akademik Araştırma Bursunu 2022-2023 döneminde almaya hak kazandı.